Музика на кирилица

Група “Маестро” со ДВД издание

Музичкиот состав “Маестро” подготвија ДВД издание, каде на публиката која ги нема слушнато ќе може да се увери во нивниот квалитет. На ова ДВД ќе може да слушнете домашна, македонска музика, но и српска.  Специјална гостинка е Анастасија Петревска, која ја испеа легендарната македонска песна “По друм одам мајче”. Покрај Анастасија, гостин е и маестро Милан Зафков. Промоцијата на ова издание очекувајте ја во месец март.

Група "Маестро" Група "Маестро"

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: