Музика на кирилица

Игор Џамбазов од селото Сретеново со песна ја брка короната од Македонија (Видео)

Сите ние на овој или оној начин сакаме што побргу да се вратиме во нормалниот живот и да продолжиме онаму каде што застанавме. Сега за сега поради коронавирусот сме во изолација, онаму каде што и треба да бидеме. И нашиот познат македонски шоумен Игор Џамбазов се изолираше од Скопје и сета таа гужва која за жал сеуште ја има.

Тој сите нас не поздравува од дојранското село Сретеново каде ги поминува овие денови и со песна, како и секогаш, ја брка короната од сите нас, како и од Македонија. Која е неговата видео порака искажана преку песна, слушнете ја во продолжение:

https://www.instagram.com/p/B-3zv1qHNUW/

Можеби ќе ве интересира: