Музика на кирилица

Погледнете: Како изгледал Влатко Илиевски како мал (Фото)

Сите македонски познати музички имиња започнале некаде и некогаш со својата музичка кариера. Нашиот познат музичар, пејач, водител… Влатко Илиевски кој денес го препознаваме како дел од рок групата “Морал” и како соло пејач кој има зад себе голем број на хитови, пред 19 години, односно, во 1997-та година има настапено на фестивалот за детски песни “Златно славејче” каде што движејќи се на сцената исто како и денес пеел песна за Наташа.

Vlatko Ilievski_malИнтересно симпатично русокосо момче кое што уште тогаш ги заплени сите женски срца, па до ден денес е и остана миленик на женската публика.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: