Музика на кирилица

Погледнете: Како Симона Поповска ужива во летото (Фото)

Покрај големите ангажмани и настапи преку целото лето како солист и како дел од дуото “The Sound Messengers”, нашата Симона конечно украде од слободното време и за одмор. Таа во моментов ужива на плажите и во подводните авантури кај нашиот јужен сосед, а викендов повторно со настапи и дружба со нивните фанови.

Во продолжение, погледнете фотографии од она како Симона знае и имее да ужива во летото и неговите убавини.

Simona Popovska_leto Simona Popovska_leto Simona Popovska_leto Simona Popovska_leto Simona Popovska_leto

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: