Музика на кирилица

Калиопи со Смедерево ја почнува концертната турнеја за 2020 година

Македонската поп-дива Калиопи Букле својата концертна турнеја за 2020 година ја започнува во Смедерево, Србија. Концертот ќе се одржи на 29-ти февруари  во Центарот за култура со почеток во 20 часот.

Калиопи минатата година во рамки на регионалната турнеја посети 20-тина градови во Србија, Црна Гора, БиХ и Хрватска. На 27-ми јануари Калиопи ќе биде дел од големиот спектакал на МАC наградите во Комбанк арена – Белград.

Можеби ќе ве интересира: