Музика на кирилица

“Кажи срце” на мама Есма доби видео спот (Фото)

Како што дознава Специјализираниот македонски музички портал Музика24, денес музичката продукција VS во соработка со К-Тим продукција, работат на реализација на најновиот видео спот на националниот уметник, на нашата единствена Есма Реџепова Теодосиевска или како што ние милуваме да ја нарекуваме мама Есма.

Esma Redzepova Teodosievska Esma Redzepova TeodosievskaСтанува збор за најновата “Кажи срце”, композиција на двоецот Симеон Атанасов и Борче Нечовски. Наскоро на нашиот музички портал и ексклузивно промо. Инаку, средствата за снимањето на овој видео спот се обезбедени преку програмата за субвенционирање на македонското музичко творештво, доделени од страна на Македонската радио и телевизија.

Подготви: Александра Блажевска

Фотографиите се дел од снимањето на видео спотот, К-Тим продукција

Можеби ќе ве интересира: