Музика на кирилица

Неофицијално: Кико е првиот македонец во “Фарма”

Иако на големо се пишуваше дека нашата позната фолк пејачка Благица Павловска ќе биде дел од петтото издание на реалното шоу “Фарма”, порталот ТВ Пакет објави информација дека Кико од “Идол” има огромни шанси да биде првиот македонски претставник во ова балканско и најдолго досега реално шоу. Кико кој изминатиот период беше споменуван најмногу по даденото интервју за ТВ Магазинот “24 Ексклузив” е во потесен круг за влез во балканската фарма. Дали и кога ќе биде тоа, останува да видиме.

Подготви: Катерина Димиќ

Можеби ќе ве интересира: