Музика на кирилица

Концертот на Калиопи во Белград одложен за в година

По трагичниот настан кој се случи на првобитно закажниот концерт на Калиопи во МТС дворана во Белград на 4-ти ноември, Калиопи и нејзиниот српски промотер го објавија новиот датум за концертот.

Концертот е одложен за следната година, а новиот датум на концертот ќе биде 4-ти февруари.

Сите купени билети за првично закажаниот концерт ќе важат и за новиот датум. Да потсетиме, ова ќе биде нејзин осми голем концерт во Белград, а втор по ред во МТС дворана.

Можеби ќе ве интересира: