Музика на кирилица

Корона откажа се – и журки, и концерти, и виенскиот бал… (Фото)

По објавените заклучоци, мерки и препораки на македонската влада, со цел превенција од ширење на корона вирусот, еден по еден се откажуваат сите најавени настани, концeрти, журки…

Па така, најавените мартовски концерти на Авалон продукција наскоро ќе добијат нови датуми, Виенскиот бал веќе е познато дека наместо на 15-ти март ќе се одржи во мај, а откажан е и настанот во склоп на фестивалот Intermezzo music rituals, односно гостувањето на еден од најпознатите грчки диџеи Никос Диамантопулос.

Можеби ќе ве интересира: