Музика на кирилица

Лудориите на Тамара со нејзиното момче Бертан

На се популарната апликација за фотографија, момчето на Тамара постираше фотографија каде се заедно, а што правеле… само тие си знаат. Иако ја прекинаа својата врска, сега повторно се заедно Бертан и Тамара докажаа дека љубовта нема граници. Тамара во последниот период е се поприсутна на домашната музичка сцена.

По одличниот настап на “Макфест” со песната “Готово е” Тамара настапи и на возобновениот “Скопски фестивал” со песната “Залудно е” за кој со тимот на Горила сработија одлично видео.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: