Музика на кирилица

Магијата на Охрид во новиот спот на Мартина Блажеска (Видео)

Младата охриѓанка Мартина Блажеска и познатиот музичар Дуке Бојаџиев го објавија видеоспотот за заедничката песна “Eternity”, во кој ги споија урбаните слики од Њујорк и магијата на Охрид. Дуке кој е автор и продуцент на “Eternity” веќе подолго време живее и работи во Њујорк, а Мартина е студентка на познатиот музички колеџ Беркли во Бостн. Спотот го режираше Даниел Јовески.

Извор: Охрид24

Можеби ќе ве интересира: