Музика на кирилица

Мијата и Андријана Јаневска денес снимаат спот

Мијата и Андријана Јаневска денес во студиото на Томато продукција ќе го снимаат спотот за нивната дуетската песна која се вика “Еден ден”.

Песната е од оние кои се субвенционирани на третиот конкурс за поддршка на македонската музика и е со Божиќна тематика. Интересно е дека во моментов Андријана Јаневска е во 37-ата недела на бременоста, а спотот се очекува да биде пуштен пред Божиќ.

Извор: Вистина

Можеби ќе ве интересира: