Музика на кирилица

Најновото парче музика од “Зад Аголот”

“Кога пуцам решетка” е најновото парче музика од “Зад Аголот”. Марко од “Зад Аголот” го опишува неговиот пристап во рапот и принципите кои го опишуваат неговото дело во музиката низ годините.

Песната е комплетно продуцирана во студиото на “Зад Аголот” од страна на Марко и служи како доказ дека “Зад Аголот” и понатаму продолжува да работи во полна пареа и ветува дека во блиска иднина следат многу изненадувања.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: