Музика на кирилица

Наскоро – долгоочекуваното ДВД

Наскоро на македонскиот музички пазар излегува долгоочекуваното ДВД од концертот на “Големото отворање” на најпознатиот рапер Слаткаристика кој што се одржа минатата година на втори ноември. Концертот конечно ќе биде достапен на официјалниот YouTube канал на Слаткар, а сите оние кои беа на концертот ќе се потсетат, а оние кои што не беа ќе видат што пропуштиле.

Подготви: Маринела Каранфилоска

Можеби ќе ве интересира: