Музика на кирилица

Наскоро нова песна од Пепа Димитрова

Пепа Димитрова деновиве интензивно e во студио. На својот фејсбук профил објави фотографија од снимањето на новата песна со Весна Малинова и Владимир Дојчиновски. Не откри повеќе за самата песна освен дека треба да ја очекуваме наскоро. Во неколку наврати, таа најавуваше дека периодов го подготвува својот прв албум. Во меѓувреме, се уште е актуелен видео записот на Пепа за макфестовската “Студени очи”.

Додека ја очекуваме новата песна од Пепа, уживајте во нејзината последна макфестовска балада “Студени очи”.

Можеби ќе ве интересира: