Музика на кирилица

Наскоро уште еден член во семејството на Сузана Гавазова

Желбата на малата Емили да добие сестричка ќе биде исполнета, како што потврди и фолк пејачката Сузана Гавазова таа очекува во следните 2 месеци да се породи.

“Сепак сум среќна што во семејството ќе имаме уште еден член така што планирам во иднина да имам многу деца, се разбира во согласност со мојот сопруг кој многу ме поддржува”, изјави Сузана Гавазова кој и покрај бременоста таа сними нов видео спот за најновиот сингл “Празник на љубовта” во продукција на Бокс.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: