Музика на кирилица

Некогаш ја нарекуваа Биг Мама, а денес слободно може да ја наречеме Секси мама (Фото)

Сигурно многумина од вас се сеќаваат на пејачката Биг Мама која до пред неколку години беше дел и трката за да ја претставува нашата земја на изборот за песна на Евросонг. Нејзиното вистинско име е Бесјана Касами, меѓутоа поради својот препознатлив изглед во тоа време, таа го доби прекарот Биг Мама.

Но, денеска од таа Биг Мама остана само прекарот, бидејќи кога ќе погледнете како изгледа сега, можеби треба да го го носи прекарот Секси Мама.

Ќе се прашате зошто? Погледнете во продолжение:

Можеби ќе ве интересира: