Музика на кирилица

“Некст тајм” снимија нов видео спот

Maкедонскиот поп-рок бенд “Некст тајм” објави на социјалните мрежи дека завршиле со снимање на нивниот најнов видео спот.

“Заврши снимањето на новиот видео запис на “Некст Тајм”, очекувајте не наскоро”, напишаа “Некст тајм” на социјалните мрежи. Насловот како и деталите за новиот видео спот ќе бидат познати наскоро.

Подготви: Филип Етмишовски

Можеби ќе ве интересира: