Музика на кирилица

Никола Зацески сними преработка на безвременската „Лихнида” (Видео)

Никола Зацески го промовираше првиот сингл од новиот проектпреработка на безвременската Лихнидана Ефто Пупиновски. 

Длабоко од моето срце и душа произлезе инспирацијата за овој проект, а особено ми е драгоцен, бидејќи и јас ќе дадам мал допринос во збогатувањето
 на нашиот мозаик на македонски песникои треба вечно да бидат препејувани
и слушани од сите наши нови генерации.
Се надевам ќе уживате во нашата магична бајка“, вели Зацески.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: