Музика на кирилица

“Од милион жена” заеднички дует на Трајче и Тони Цетински (Видео)

По покана од феноменалниот балкански изведувач Тони Цетински кој е воедно и голем обожавател на Трајче Георгиев, во преполниот белградски “Сава Центар” заедно изведоа една позната изведба со кој Трајче ја воодушеви публиката.

“Се гордеам со вакви личности ова е пример како треба да се бориш за да успееш”, изјави Тони Цетински кој не ги штедеше пофалните зборови кон Трајче. Ова е уште еден показател дека квалитетот секогаш излегува на површина, а во продолжение уживајте во изведбата.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: