Музика на кирилица

Пеце од “Суперхикс” стана татко по втор пат

Додека вчера сите го славеа денот на виното Св.Трифун или денот на вљубените Св. Валентин, вчера Пеце вокалот на “Суперхикс” имаш и трет повод за славење, стана тако по втор пат. Девојче е и ќе се вика Маша.

“И така, додека сите вие славите Трифун или Валентајн, јас ќе им се заблагодарам на двајцата и секако, најмногу на мојата сопруга Ели Клинчаревска Младеновска, што ни ја донесоа Маша Младеновска на овој убав ден и на овој прекрасен и се надевам за неа помалку комплициран свет! Татко на квадрат денеска. Пресреќен!”, изјави возбудено Пеце.

Освен Маша кое е второто дете во семејството Младновски, Пеце и сопругата Ели (девојката која има прекрасен глас, меѓудругото истиот го слушаме на синхронизираните тв серии), го имаат и Никола нивното прво дете.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: