Музика на кирилица

Фото: Пејачката Ноне Неделковска ги збуни туристите во Миконос

Познатата и популарна поп пејачка Ноне Неделковска веќе подолг временски предиод работи на брод, а воедно со тоа и го прошета речиси целиот свет. Освен работата, таа често и се одмора од неа, па така моментално нашата Ноне се наоѓа на плажите во Миконос, Грција од каде често пушта интересни и провокативни фотографии. А што е тоа што е провокативно на нив, погледнете во продолжение.

None Nedelkovska_plaza MikonosПодготви: Магдалена Атанасовска

Можеби ќе ве интересира: