Музика на кирилица

Песна за душа: Боби Павловски наскоро со најнов сингл (Видео)

Во акустична верзија заедно со гитара и контрабас ја сними 4-та последователна композиција која носи наслов “Без тебе” каде како автор се потпишува Никола Трипуновски.

“Композицијата е за сечие уво и знам кај публиката што поминува затоа и се одлучив за ваков опуштен стил”, изјави Боби Павловски за кој се подготвува и видео запис. Имено, изведувачот Боби Павловски е познат по јавноста по неколкуте добро познати хит синглови како “Кафанска”, “Дијагноза” итн кој се дел од неговиот репертоар, но полека го припрема и најновиот албум со кој внимателно се избираат композции.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: