Музика на кирилица

По 10 години пауза, на рап-сцената се враќа Vukac MC – овој пат во соработка со познат рапер од Њујорк

Оние што пред десетина години слушаа македонска рап-музика и тоа како добро го паметат името Александар Петров, односно Vukac MC. Александар веќе неколку години живее во Америка и го живее сонот, а еден од нив е повторно враќање на музиката.

Во текот на утрешниот ден, 25-ти декември тој ќе ја промовира својата нова песна „I Step On The Gas“, која е во соработка со раперот SamGotDI. Песната „I Step On The Gas“ официјално ке биде објавена утре, 25-ти декември на сите платформи вклучуваќи ги и VEVO, Apple Music, Spotify, Tidal и сите останати.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....