Музика на кирилица

Жална вест: По долгото боледување, младата пејачка Орнела ја загуби битката со ракот

За жал, мора да Ви соопштиме една тажна вест. Денес попладнево на 24 годишна возраст почина младата македонска пејачка Орнела Јордановска. Таа боледуваше од рак на лимфните жлезди од мај 2013-та година. Во собирањето средства за лечење на Орнела се вклучи и македонската јавност со организирање хуманитарни акции.

Музика24

Можеби ќе ве интересира: