Музика на кирилица

Фото: Погледнете која македонска пејачка го покажа задникот

Младата пејачка Рената Кралевска во соработката со дизајнерката Ивана Кнез повторно ги турка границите на македонската естрада. Таа го покажа задникот. Браво!

Музика24

Можеби ќе ве интересира: