Музика на кирилица

После долги години на иста сцена, Ламбе Алабаковски и Раде Врчаковски-Врчак (Фото+Видео)

По долги години, неодамна македонското дуо Ламбе Алабаковски и Врчак повторно настапија заедно на сцената. Го испеаја омилениот хит на македонската публика „Спасете ме другари“.

„Моите молитви се остварија фала Ти Боже вчера тоа ми се потврди! Верувам дека човекот се враќа во полн и поголем сјај! И да испишиме уште едно време и ера на македонската сцена и музика“, напиша Алабаковски на видеото објавено на социјалните медиуми.

Можеби ќе ве интересира: