Музика на кирилица

Погледнете: Позната македонска поп пејачка ужива во топлите скопски теретани

Познатата поп пејачка Јулија и покрај тоа што се наоѓа во шесттата деценија од својот живот, таа сеуште ужива во вежбањето во теретана. И покрај тоа што е летен период, а теретаните се речиси празни, македонска супер бабичка ужива да се препотува на +40 степени во една скопска теретана, каде секојдневно вежба и не се откажува од она што го практикува секојдневно. Многу поп и фолк пејачки треба да земат пример од оваа наша македонска пејачка и конечно да започнат да се грижат за себеси и своето тело.

Julija_teretanaПодготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: