Музика на кирилица

Познатата поп пејачка Мартина Димовска ќе стане мајка

Познатата поп пејачка Мартина Димовска која ја паметиме по неколкуте хитови кои таа ги имаше, за дневното списание “Вечер” изјави дека е во рана бременост, односно, дека моментално се наоѓа во вториот месец од нејзината бременост и дека едноставно нема проблем да разговара за нејзината нова состојба, бидејќе не е суеверна и смета дека нема потреба да ја крие бременоста како што многу мајки тој го прават до првото тромесечие. Познатата пејачка се омажи за 15 години постариот бизнисмен Антонио Парапуловски и покрај тоа што немаше благослов од нејзините родители.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: