Музика на кирилица

Познатиот Андруш наместо во камион, заедно со Наум Петрески во Охрид на одмор и забава

Дека камионџијата Андруш е голем љубител на македонската песна тоа веќе добро го знаеме, но кога е во друштво на неговиот голем пријател, фолк пејачот Наум Петрески забавата за нив станува уште поинтересна. Двајцата се мераклии на песната, ама и убавото вино, а летово решија да се опуштат во една поинаков амбиент освен на маса во кафеана. Па така, Андруш го замени камионот со возење во глисер, а пак Наум микрофонот го замени за шише.

Подготви: Александра Блажевска

Можеби ќе ве интересира: