Музика на кирилица

Познатиот македонски музичар, продуцент и композитор Горан Милошески стана дедо

Како што дознава музичкиот портал Музика24, вчера попладне познатиот македонски музичар, пејач, продуцент и композитор Горан Милошески стана дедо на машко здраво бебенце. Со огромно задоволство, радост и среќа му го честитаме првото внуче и му посакуваме да добар дедо како што е и добар човек, а во тоа воопшто не се ни сомневаме. Утрото и вечерта да ги започнува со внучето чие име се уште се држи во тајност.

А на родителите им посакуваме да бидат живи и здрави и заедно во среќа и радост да го израснат малиот машки јунак.

Можеби ќе ве интересира: