Музика на кирилица

“Празник на љубовта” најнов сингл на Сузана Гавазова (Видео)

Во склоп на заедничката љубов со својот сопруг Јасмин каде ја имаат ќерќичката Емили познатата фолк пејачлка ја овековечи со нов сингл и видео запис во име на љубовта. Самото сценарио прикажува делови од свадбениот момент со Сузана и Јасмин во кој во неколку наврати се појавува и ќерката Емили, ова е мал пример дека љубовта е посилна од се.

S 1Имено, Сузана е повторно бремена така што нивното семејство ќе имаат уште еден сладок член каде заедно ќе можат да ги споделат своите убави моменти.

SUZANAА во продолжение, уживајте во најновото издание на Сузана Гавазова.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: