Музика на кирилица

“Тандеми” со промоција на нов видео спот и 15 години јубилеј

Во средата “Тандеми” го промовираа спотот за песната “Сеуште си ми се” во Скопје. На промоцијата присуствуваа нивни колеги кои им посакаа понатаммошен успех на “Тандеми”.

“Важиме за една од поскромните групи во Македонија, и пред медиумите се појавуваме кога имаме што да кажеме и покажеме”, изјави Дејан, член на групата Тандеми. Спотот го работеше ИН продукција и се снимаше на неколку локации во Скопје. За забавата не беше причина само промоцијата на нивниот најнов спот за “Сеуште си ми се”, тие воедно прославија и 15 години јубилеј каде повеќе фотографии може да погледнете на estradaplus.com

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: