Музика на кирилица

Конечно, Ристо Бомбата се враќа на мак поп музичка сцена

Како што пишува порталот Вистина, Кристијан Габроски или во јавноста уште познат како Ристо Бомбата, конечно се враќа на македонската музичка сцена со две нови песни. По многу години пауза, тој повторно застана пред микрофонот.

Како што вели Кристијан, новите песни не се како оние досега што сме навикнале да ги слушаме од него. Тие не се комерцијални, но според него имаат голем потенцијал да станат големи и многу слушани хитови. И за двете песни планира да сними видео спот.

Подготви: Елена Крагуевска

Можеби ќе ве интересира: