Музика на кирилица

Се вери познатиот македонски пејач Ален Хасановиќ (Фото)

Се вери Ален Хасановиќ, прилепчанецот кој што со својот глас го освои цел Балкан, а воедно со својот шарм ја освоил и неговата избраничка Аида.

“Таа рече ДА ❤️❤️ ТЕ САКАМ АИДА ❤️”, напиша Хасановиќ на социјалните мрежи, а веднаш потоа честитки доаѓаа од сите страни.

Навистина мора да признаеме дека Хасановиќ е заљубен до уши, бидејќи само пред неполни две години Ален во ТВ емисијата кај Гоце Балада истакна дека рано е за женидба, меѓутоа не било баш така.

Можеби ќе ве интересира: