Музика на кирилица

“Скопскиот џез фестивал” со мобилни апликации на Google Play и App Store (Фото)

Скопскиот џез фестивал во соработка со македонската софтверска компанија за развивање мобилни апликации CodeWell, ја лансираше мобилната апликација за годинешното издание на фестивалот. Апликацијата содржи распоред на концертите, податоци за учесниците, архива на претходните изданија, како и информации за продажба на билетите. Апликацијата “Скопски џез фестивал 2013” е достапна на Google Play и App Store. Апликацијата може да се превземе на следните линкови: Google Play и App Store.

Апликации за "Скопски Џез Фестивал 2013"Подготви: Адела Петревска

Можеби ќе ве интересира: