Музика на кирилица

“Sparkles” го воодушеви жирито на “X Factor Adria” со љубовна тема

Владимир Ризоски (гитара) и Tања Бојковска (вокал) се единствениот музички пар од Македонија со кој повторно се претставија во најдобро светло, единствена замерка беше на жирито што премногу позитивна трема влијаеше меѓу нив, но сепак “Too close to love you” и “Некогаш и негде” беа вистинскиот погодок да се пласираат во наредниот круг на регионалното шоу “X Factor”.

S nПодготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: