Музика на кирилица

Погледнете: Што после породувањето доби Тамара како изненадување

После ексклузивната информација во врска со породувањето на нашата позната поп пејачка Тамата Тодевска која што први ја објавивме, денес Ве информираме дека младата и згодна мама доби изненадување од своите најблиски. За што поточно станува збор не Ви откриваме, тоа подолу можете и самите да го погледнете.

Tamara_iznenaduvanjeПодготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: