Музика на кирилица

Страјк нешто снима?!

Моментално најпочитуваниот активен хип-хоп артист во Македонија Страјк нешто снима? Бидејќи нашето реноме не е изградено врз основа на претпоставки, туку само вистина, нема да претпоставуваме за што се работи.

На инстаграм профилите на DJ Goce и LD Pistolero искочија интересни фотографии со кои најавуваат нешто ново, нешто опасно, нешто што знаеме дека е хип-хоп.

Најверојатно и самите тие стојат позади цела оваа работа. Целиот тим е љубопитен во врска со ова прашање, па во наредните денови ќе се потрудиме да извлечеме повеќе информации за целава работа.

Извор: hiphop.mk

Можеби ќе ве интересира: