Музика на кирилица

Тамара се соблече за календарот на Пелистерка

Познати македонски јавни личности оваа година се фотографираа за календарот на Пелистерка за 2015-та година. Македонска поп пејачка Тамара Тодевска, албанската пејачка Аделина Тахири и маникенката Маријана Станојковска направија ексклузивни фото-сесии за потребите на изработката на календарот.

Инаку, компанијата Пелистерка по петти пат подготвува и презентира календар кој на провокативен начин ги истакнува бенефитите на водата и ја слави македонската убавина.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: