Музика на кирилица

Тамара Тодевска: Публиката која ме сакаше никогаш не ме напушти

Поп пејачката Тамара Тодевска ова лето одржа неколку концерти низ Македонија, започна со концерт во Охрид па Битола, Скопје за волја на вистината на некои концерти се бараше билет повеќе.

Екипата на естрадниот магазин “Бекстејџ” направи муабет со Тамара на нејзиниот последен скопски концерт кој го одржа на Скопското кале. Искрена како и секогаш проговори за се она кое го доживеала пред концертите, по концертите, за љубовта која ја осетила од публиката и за тоа дека кога нешто работиш со љубов кога тогаш ќе се препознае, публиката ќе го осети.

Можеби ќе ве интересира: