Музика на кирилица

„Тие места“ нов музички проект на дуото „Дупер“ (Видео)

Неодамна музичкото дуо „Дупер“ ја промовираа својата најнова песна „Тие места“. Музиката, текстот и аранжманот се на Борис Какуринов и Илчо Нечовски кои всушност и го прават ова интересно и популарно музичко дуо.

Како што и самите тие велат за Музика24, музиката што тие ја создаваат е безвременска и затоа секој нивни проект носи свежина и пријатно изненадување на македонската музичка сцена.

А што претставува „Тие места“, слушнете во продолжение:

Можеби ќе ве интересира: