Музика на кирилица

Тоа е лечење на комплекси – познатите едногласни за можноста да се купи верификацијата на Инстаграм (Видео)

Ако имате деловен профил на Инстаграм или само свој профил преку кој попатно го промовирате вашиот бизнис, сигурно барем еднаш сте се запрашале дали верификацијата на Инстаграм има смисла. Тој добро познат син знак е едноставно за верификација и најчесто ќе го видите покрај името на јавните личности, фирми и брендови за да докажете дека тие стојат зад профилот, односно дека профилот е автентичен.

Ова е одлично за корисници кои сакаат да прават разлика помеѓу вистински и лажни профили.Корисниците на платформите Инстаграм и Фејсбук ќе можат да платат за верификација, односно сино знакче, објави матичната компанија Мета.

Неговата услуга Verified ќе чини 11,99 долари месечно или 14,99 долари за корисниците на iPhone.Екипата на единствениот естраден магазин Бекстејџ истражувааше токму на оваа тема , праша дел од нашите јавни личности, Даали со плаќање на верификација се изгуби смислата?

Во видеото подолу погледнете ги одговорите:

Можеби ќе ве интересира: