Музика на кирилица

Вљубени до уши: Фолкерите Татјана и Новица како заљубени тинејџери (Фото)

Фолкерката Татјана Лазаравеска заедно со сопругот Новица и синовите веќе шест години живее во Австралија и често објавуваат заеднички фотографии, па така беше и сега по повод „Денот на вљубените“. По тој повод, Лазаревска и нејзиниот сопруг позираа еден до друг прегрнати и насмеани, а на објавите изгледаат како заљубени тинејџери. Под објавата секако се редеа коментари и коплименти колку добар пар се.

Можеби ќе ве интересира: