Музика на кирилица

Погледнете: Во домот на Калиопи Букле (Фото)

Неодамна нашата сеуште актуелна евровизиска преставничка Калиопи, ексклузивно за српското списание “Блиц” ги отвори вратите од својот прекрасен дом. На фотографиите кои што ги објави српското списание, а во продолжение ќе можете да ги погледнете и на нашиот музички портал Музика24, ќе погледнете со какви се не украси и сувенири изобилува нејзиниот дом, со какви доминантни бои се собите, мебелот, со каква енергија и дух нашата дива го оплеменува својот простор за живеење.

Kaliopi doma Kaliopi doma Kaliopi doma Kaliopi doma Kaliopi doma Kaliopi domaПодготви: Синиша Новевски

Можеби ќе ве интересира: