Музика на кирилица

Во продажба влезниците за концертот на Наум Петрески во Долни Сарај – Охрид

Како што не информираат организаторите на концертите на Наум Петрески – Авард продукција, од вчера 20-ти јули во продажба се влезниците за концертот кој што е планиран да се одржи во местото Долни Сарај во Охрид. Концертот ќе се одржи на 11-ти август со почеток во 21 часот.

Како и за концертот во Хераклеа – Битола и влезниците за охридскиот концерт ќе бидат по цена од 350 денари и истите можат да се набават дпреку продажната мрежа на Купикартизасе.

Можеби ќе ве интересира: