Музика на кирилица

Young Dadi: Во следните песни ќе ви кажам што ми се случува и ќе зборувам за менталното здравје (Видео)

Младата македонска ѕвезда Young Dadi, препознатлив по уникатниот стил го објави своето ново парче “Дваесет”, нешто поразлично од него, песна инспирирана од искрена љубов. Смета дека на луѓето повеќе им се допаѓа забавниот Young Dadi од “5 до 2” отколку оваа посериозна верзија од него. Наскоро во неговите нови песни повеќе ќе зборува за менталното здравје, сите ќе можат да ја видат другата страна на Дади.

Можеби ќе ве интересира: