Музика на кирилица

Заедничка промоција на Зуица Лазова и Наум Петревски

Албум со стари македонски народни песни, утре на пладне ќе биде промовиран од нашите познати македонски фолк пејачки имиња Наум Петревски и Зуица Лазова. Тие утре ќе го промовираат својот прв заеднички албум насловен “Незаборав”.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: