Премиера

24 Промо: Недељко Бајиќ Баја – “Снови од стакла” (Видео)

Неодамна познатиот српски фолк пејач издаде неколку нови песни, а воедно со истите и видео спотови за нив. Ние денеска ќе ви промовираме една од тие нови песни, а воедно ќе можете да го погледнете и видео спотот за веќе добро познатиот хит “Снови од стакла”.

Уживајте!

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: