Премиера

24 Промо: “Алфа и Омега” ја промовират “Револуција на љубовта” (Аудио)

“Алфа и Омега” е македонска рап група која постои веќе една година на македонската музичка сцена. Групата е составена од тројца членови: Deyan Fanky, Sion и Mgj. Како што велат и самите, нивната цел е да пренесат порака која ќе влијае на младите, на младината.

А најновата нивна песна “Револуција на љубовта”, која во оваа прилика ја промовираме на Музика24, има за цел да го потикнат секој млад човек да љуби вистински, велат од групата. Во продолжение преслушајте ја песната и љубете вистински.

https://www.youtube.com/watch?v=1BatsfWB82s

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: